Kukstorlekar, potens och hur din kuk kan bli lite roligare

STATISTIKDAGS!

Åtminstone en väldigt subjektiv variant där jag i egenskap av såkallad ”internationell eskort” berättar om mina erfarenheter av kuk. YAY!

Om vi börjar med den mindre skalan så har jag stött på en riktigt, riktigt, superduperliten penis i mitt liv. Den var som en Polly, ni vet chokladgodiset. Erektionen märktes knappt men han lyckades komma av ett förvirrat och tråkigt BJ (hade liksom inte så mycket att jobba med…) Om man läser om micropenisar så har jag nog träffat på fler; då jag trodde kriterierna var en aning ”tuffare”.

Min tweet ovan stämmer. Även en del av dem som har stor kuk och inte påtalar det innan de ens sagt hej tenderar ha lite svårare att få, eller hålla, den riktigt hård. Biologiskt logiskt. Det finns förstås undantag och då ramlar vi in på svart kuk:

Jag har haft sex med två svarta män. Den ena amerikan och den andra britt. De var båda en bra bit över genomsnitt OCH sjukt virila. Nu vet ni det.

Asiater tenderar att vara tvärtom, nu när jag generaliserar hej vilt och sannolikt gör mig skyldig till häst mot soffgrupp kan jag lika gärna löpa linan ut: mindre penisar, mer erektionsproblem.

  • Stora herrar är inte alltid bättre. En lång kuk når för djupt och fuckar upp placeringen av min spiral (ja, det har hänt att jag fått sätta in en ny pga kukrelaterade incidenter). Även om snubben är medveten om sin storlek och dess potentiella risker så är det lätt att göra misstag.Jag är typen som behöver stimulans av klitoris för att komma och om jag exempelvis rider karln i fråga så måste jag liksom kunna få in hela. Herregud, vad osexigt skrivet. Men ni fattar.

    Det är också en fördel om jag kan ta hela kuken i munnen/halsen. Det må låta som ett klassiskt horknep att säga, men jag blir rejält våt av DT.

  • Impotens är det svåraste att jobba med. Kunden blir frustrerad och känner press, och jag måste ha enormt mycket tålamod och ta extra stor hänsyn till både hans kuk och känslor. Knäpp som jag är kan det vara en intressant utmaning om jag är på rätt humör.
  • Ja, jag skulle kunna rita min perfekta bild av en kuk. Jag har liksom skaffat mig referensramar vilka inte gynnar min första pojkvän.

Slutligen försökte jag intervjua GH om hans syn på storlekar och potens. Det gick dessvärre inget vidare då det hela tiden spårade ur i sexuella anspelningar och mitt eviga smekande av hans kukego.

Såhär såg en fråga ut, efter att jag skickat denna länk om average penis sizes:

– How has your perception of your size changed through the years?

Direkt efter:

– I mean, before you met me *hehe*

Eller:

– Would you say you’re average according to the stats?

Och direkt därpå:

– Objectively, I mean. Obv for me you’re perfect  😍 😍 😍

Så vi gav upp det projektet, jag kan ju inte bete mig som en vuxen människa.

HURSOMHELST! Här är några tips på hur du kan fejka att din kuk är bättre än den är!
Välgrundad och Omfattande Sexuell Forskning™ alltså (det var länge sedan ni fick lite OSF av mig!)

Tycker du krigaren är för liten? Tough shit. Du kan dock lura ögat en aning genom att hålla området mindre hårigt. Jag har skrivit om herrars intimvård längst ned i detta inlägg.

Potensproblem? Om de är milda kan man prova en cock ring. Det använde jag ofta med en stammis som idag har fru och en unge och det är fan bäst för honom att han tänker på mig ibland i tacksamhet.
Det kan också finnas mentala spärrar så få inte direkt panik och ba KUKEN ÄR PAJ! Fundera på det, och kolla eventuellt upp det/sök hjälp. När det väl händer är det inte heller behjälpligt att bli upprörd då stresshormoner inte lirar med sex. Och vi tjejer brukar inte dö av sorg för att du slaknar ibland (om du är en fin människa alltså, så slipa lite på personligheten vetja).

Öva på att tänka dig hård. Det är ännu roligare om man har hjälp (utan beröring naturligtvis). Jobba med din egen förmåga och kontroll. Detta får alltså inte inkludera visuell stimulans heller så ta bort porr och snygga damer när du gör detta.

Lev nyttigt. Det gör allt bättre, även kuken och dess potential.

Skaffa snygga kalsonger. Det är vansinnigt hur män kommer undan med slappa boxers de haft sedan millennieskiftet. Personligen tycker jag om tighta så man kan se ståndet. Mest för att jag är ett creep kanske.

Jag lovar: jag FATTAR att din kuk betyder allt. Men en avdramatiserad syn på den gör dig faktiskt attraktivare och kanske mer stabil i huvudet.

 

En reaktion på ”Kukstorlekar, potens och hur din kuk kan bli lite roligare

Kommentarer inaktiverade.