Att träffa en oskuld

Senaste gången jag träffade en oskuld var ungefär fem år sedan. Trots hans självklara nervositet gick det galant och jag ska erkänna att få vara någons första var rejält upphetsande.

Nu är det dags igen på lördag och tankarna på mötet tar upp orimliga mängder av min tankeverksamhet. Han är inte bara oskuld, utan dessutom okysst.

Den första frågan de flesta skulle ställa mig (som jag inte kommer besvara) är förstås varför en vuxen man kan leva rätt många av sina vuxna år utan att ”lyckas”. För att vara krass: vad är det för fel på honom? Jag nämner detta för att inte framstå som ignorant nog att låtsas om att jag själv inte undrar detta när oskulder kontaktar mig.

Det som tar upp mest energi är funderingar på hur jag ska göra det allra bäst för honom. Ska man riva av en snabb orgasm för att ta udden av så att en senare konfrontation är lite mer avslappnad? När är det läge för hans livs första kyss?

Upplägget är optimalt då vi har rätt mycket tid på oss. Mitt krux är att jag kanske går overboard med GFE:andet och att det blir lite för intensivt. Eller att jag själv faktiskt blir nervös och därmed klumpig. Människor tar exempelvis skämt väldigt olika men 95% av mina kunder är ändå beresta snubbar som kan hantera det mesta (och uppskattar det) men denna herre är möjligtvis inte på humör för min torra humor.

Samtidigt är jag förväntansfull. Det var som sagt länge sedan och jag tror aldrig jag varit någons första kyss förut. Privat har jag heller aldrig varit med en oskuld, vad jag vet iallafall, så min erfarenhet är ändå inte särskilt utbredd. Det är smickrande och hedrande att ge någon denna intima upplevelse för första gången. Och JA, jag blir kåt av tanken på hur oskyldig och oerfaren han är.

Förresten behöver ni inte ringa polisen eller socialtjänsten för han är i allra högst grad myndig.

Allmänt om oskulder som kontaktar mig så händer det då och då men det leder extremt sällan till träff. Bevisligen (se ovan). Framförallt tror jag att deras ursprungsutmaningar sätter käppar i hjulen, men icke att förglömma att det ändå är ett gigantiskt kliv från ”aldrig knullat” till ”begå ett brott och vips bli torsk”. Eller bara kalla fötter, som ändå är oerhört vanligt bland yngre som hör av sig.

Nu blir det lite snurrigt men jag ska försöka förklara något många undrar: är det rätt sätt att gå; att förlora oskulden med en sexarbetare?

Jag önskar att alla fick chansen att bli kära och att ens första gång är med en pojk/flickvän som de sedan kan fortsätta utvecklas sexuellt tillsammans med. Lära sig vad man gillar, lite generella knep, hur man samspelar, bygger självförtroende, få uppleva ett förhållande och sexliv levla upp, ja, ni vet sådana grejer.

Dessvärre ter det sig inte så för en del. Varför kan vi lista i evigheter och inget jag tänker försöka mig på nu. Vad jag lärt mig är att man inte kan utgå ifrån att dessa människor är groteskt fula, äckliga, sjukt otrevliga, you name it. Det är mer komplext än så (och därför ger jag mig inte på det nu).

En del av dessa kan ha svårt att hantera den plötsliga uppmärksamheten och kärar ner sig totalt och dör psykiskt när känslorna inte är besvarade. Kanske självförakt för att det ”enda man kunde få var en hora”.

Det kan också bygga förväntningar på framtida sexpartners eller kärleksintressen att leverera samma upplevelse. Jag menar inte att det inte går att få lika bra sex med en ”normal” partner (eller gör jag? 😉) men det är ändå en viss skillnad på leverans när du betalar någon en ansenlig mängd pengar för sex. Plus att du faktiskt garanteras sex, vilket förstås inte är lika självklart på en vanlig dejt.
Sådana förväntningar kan leda till frustration och besvikelse.

För andra kan det vara avväpnande att vara med en sexarbetare första gången. En person som troligtvis sett värre (ledsen om jag trampar på några tår, men det är väldigt sant), inte har några höga förväntningar mer än cash och respekt och som du inte behöver imponera på. Vi kommer ju ändå inte bli ett par och möter han mina krav på att ses så är avtalet uppfyllt, liksom.

Man kan ha ”fått det ur vägen” och har åtminstone ett hum och kan nu fokusera på viktigare saker, vare sig det är relationer eller att bli stans playboy numero uno.

Som ni märker finns det inget enkelt svar på den frågan.

Hur gör jag då för att försäkra mig om att personen psykiskt ”klarar av” detta?

Det kan jag inte. Jag skulle kunna förhöra människan i timmar och ändå inte veta. Sedan ska vi inte sticka under stol med att risken är överhängande att sådana personer bara är ute efter gratis sexchatt.

Några simpla sätt att åtminstone göra mitt bästa är att undvika alltför unga personer. Har man panik över att vara oskuld när man är typ 18-20 så är en dejt med mig inte lösningen och dessa nekar jag. Jag är än mer uppmärksam på hur han uttrycker sig så han inte verkar helt bakom flötet.

Resten måste jag lämna åt vuxna människors egen vilja och beslutsprocess.

Om man nu tänkt över detta noga och väljer att kontakta en eskort så kan jag ge ett par tips:

 • Läs min Köparguide och följ råden där; exempelvis hur du undviker sexarbetare som inte är någon bra idé att träffa och hur en vettig presentation kan se ut. Glöm inte allt annat kring diskretion och säkerhet.
 • Hymla inte om att du är oskuld. Du avgör själv om du vill berätta varför ifall du själv vet (som nämnt tidigare så är det klart vi undrar, även om det är olika viktiga för olika personer).
 • Porr är inte en representativ bild av verkligheten i de allra flesta fall.
 • Kom ihåg att ni inte kommer bli ihop. Personen kan absolut genuint tycka om dig och er stund ihop men det blir inga barn gjorda, om ni inte har extrem otur alltså.
 • Bestäm i förväg vilka ingångsvärden du ska ha.
 • Jag vet inte när detta brukar upptäckas men om du inte ännu vet om du är allergisk mot latex är det dags att ta på reda på det och om så är fallet informera sexarbetaren och införskaffa latexfria kondomer (man kan inte räkna med att eskorter har).
 • Ställ frågor, framförallt då du sannolikt inte utvecklat lyhördheten sådär jättemycket. Inget komplicerat, bara hur hon upplever vissa handlingar. ”Gillar du det här?” typ.
 • Slappna av.
 • Ingen press.
 • Få inte panik.
 • Och ja, hon har nog sett värre.

Ett par kommentarer/tips från Twitter i ämnet:

2 reaktioner på ”Att träffa en oskuld

 1. Alltså.

  Jag har sagt förr (iaf högt till mig själv 🙂 ) att den här bloggen är så jäkla bra.
  Och det här var som vanligt en intressant post.

  Jag fastnade lite för det där med hur olika folk är. Hur omöjligt det är att veta varför någon blivit som de är. Hur lite det är så enkelt som man tror om man inte tänker till.

  Själva ämnet med sexarbete är så jäkla intressant. Vad som driver såväl köpare som säljare är ju ett superspännande ämne. Som någon som bara varit på den betalande sidan så tycker jag det är superintressant att läsa vad du skriver. Och du är en sådan jag verkligen hade velat prata med sådär länge om erfarenheter. För det är så jäkla intressant.

  Har varit med i en djupintervju på ämnet om en halvlång telefonintervju. Båda i syftet att någon skulle skriva avhandling och ville prata med någon som betalt för sex. Tyckte det var oerhört intressant att prata om när de visade sig vara seriösa och inte bara ville kasta skit på en yrkesgrupp och dess kunder.

  Typiskt spännande.

  Sååå, fortsätt skriva som du gör! (vilket du förvisso skulle göra oavsett min uppmaning :P). Och ja, så var det med det.. 🙂

  / H

  Gilla

 2. Tack!

  Det låter intressant med sådana intervjuer. Jag har själv funderat på att hålla några inför senare böcker, då vet jag vem jag ska fråga först 😉

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.