Sexlotteriet i detalj – innan dragning och träff med vinnaren

Det kan knappast ha undgått någon som följer mig att jag i lördags kväll fick något ryck och bestämde mig för att anordna ett lotteri. Nu ska jag berätta lite mer ingående om det.

Bakgrunden

Idéns ursprung är lite oklar då jag efter det hårdaste träningspasset jag gjort sedan jag sysslade med kampsport, en onödigt komplicerad trerättersmiddag och en frenetisk jakt på kantareller nog var aningen adrenalinstinn och full av tokiga tankar (kanske ett par glas vin också). Bestämde mig att driva hypotesen på Twitter.

Inom minuter tyckte min röriga hjärna att WHAT THE HELL och så slet jag fram datorn och knåpade ihop den kanske minst vettiga text jag skrivit i rollen som sexarbetare. Irriterande för ett organisationsfreak som jag, så kunde jag inte göra om hela skiten eftersom de som redan köpt lotter runt söndag lunch, då jag återfått en mer verklighetsförankrad syn på saken, hade godkänt regler och information som den stod då.

Priset jag satte var som tur inte det jag tog ur luften i tweeten ovan, och inte heller vinsten, utan valde 200kr/lott och vinsten en fyra timmars träff. Det betydde att jag skulle behöva sälja 45 lotter för att komma upp i vinstens ”värde” (om fyra timmar med mig är värt 9000 är förstås högst subjektivt!)

Fuck it, tänkte jag, och höll tummarna för att det hela skulle gå vägen. Däremot ska jag ärligt säga att jag aldrig trodde att jag skulle nå upp i vad vinsten är värd. Att slänga iväg pengar till en anonym människa helt utan garantier var jag stensäker på skulle hålla de flesta borta men förvånande nog verkar jag byggt upp ett slags förtroende (eller så är folk puckade, vad man nu vill tro).

Tanken var aldrig att jag skulle tjäna mer på detta kortsiktigt än mitt ”vanliga” horande, men däremot fanns det såklart en slags sensationslystnad jag ville väcka och därmed få lite spridning. Bortsett från mitt tveksamma affärsperspektiv var jag sugen på att testa något nytt och när jag blir det brukar jag helt enkelt bara prova. Because YOLO amirite.

Försäljning och kontakter

Det som slog mig först var den positiva responsen på Twitter. Läs gärna denna tråd för att se vad några tyckte:

Inte förrän senare på måndagen kom jag på att jag kanske skulle marknadsföra lotteriet där jag FAKTISKT brukar få kunder, det vill säga Rosa Sidan. De bögade sig förstås och har hittills tagit ned TRE av mina annonser om lotteriet och fuckat med länkar i samtliga övriga trots att jag följer deras simpla regler till punkt och pricka. Så länge de fick vara uppe och intakta har de dragit rejält med trafik.

De första lottköparna trillade in inom ett par timmar redan första dagen dock, innan RS-annonseringen. Jag hade gjort misstaget att erbjuda en gratislott om man retweetade vilket jag vit i ansiktet insåg mest skulle driva en massa nya, ”döda” konton att reggas på Twitter och inte alls leda till fler lottköp. Märkligt nog var denna gratislott antingen inte värd besväret, eller så ville Twitterkunderna helt enkelt hålla sina sexlotteriköparvanor separata för den klausulen utnyttjades inte.

Förvånande nog har alla varit enkla att hantera. Det kastar mig tillbaka till början av min karriär när stolpskotten haglade tätt och jag fick börja göra andningsövningar för att ens orka läsa mailen. Nu är jag nästan helt förskonad från trams och så även bland lottköparna.

Ikväll mötte jag mitt mål, som alltså var att betala för träffen. Och då har jag inte ens planerat eller säkerhetskollat vinnaren. Vad jag menar är att detta tagit rejält mycket mer tid än om jag helt enkelt annonserat som vanligt och försökt få till ”normala” dejter. Fyra dagar för att dra ihop vad kvällen kostar i form av mitt arvode och då är dejten inte ens planerad.

Tankar inför dragningen och vinnardejten

På hemsidan skrev jag att dejten ska ske nu i helgen eller så kan datumet ändras mot ett tillägg på 500kr. Anledningen till att jag vill göra den nu är för att jag vill, på de sätt som är möjliga, visa att jag skött detta lotteri korrekt. Att jag FAKTISKT gjorde en slumpmässig dragning och träffade vinnaren. Därför hoppas jag att han kan träffas så fort som möjligt.

En aspekt som gör mig glad är faktiskt att jag kanske får träffa någon som annars inte skulle ha råd. Egentligen är jag ju en helt vanlig människa och enda gången jag använder uttrycket ”high class escort” är när jag driver med det, och den enda anledningen till att jag har det arvode jag har är för att mina kunder anser att jag är värd det. KOM INTE OCH SÄG ATT DU SKULLE TACKA NEJ TILL EN BRA/BÄTTRE LÖN!

Däremot är jag lite nervös över dejtens innehåll. Har alla tänkt ut vad de vill göra och var vi ska ses eller kommer det råda full panik när vinnaren väl får beskedet? Typ ”FUCK måste boka hotell, hitta på ursäkter och vad i hela helvete ska vi göra tiden vi inte har sex?????” På sidan för lotteriet hänvisade jag till min övriga hemsida och hoppas innerligt att man därifrån fått sig en bild av vad vi kan hitta på. Samtidigt finns det en spänning i att få veta imorgon huruvida jag kommer ångra den senaste veckans störda jävla påhitt eller inte.

Gällande dragningen har jag haft lite olika idéer. Just nu ligger alla lotter med namn och nummer köparna valt i ett google spreadsheet och håller reda på att mängden pengar matchar antalet lotter i listan. Fast vore det inte roligare att göra det som när Lucia valdes i skolan?

IMG_6531

Så det har jag pysslat med i kväll: riva lappar och skriva namn på utan att glömma att checka av dem i spreadsheet-listan.

Jag har fått tips om att filma dragningen men då jag inte kan videoredigering för fem öre och måste kunna anonymisera delar av den (bland annat namnet på lapparna då en del har använt vad som ser ut att vara rätt unika ”användarnamn”) och vill bara visa den tresiffriga koden de angett efter namnet, känns det rätt knepigt om jag ska hinna få ut videon på Twitter (och kanske här) precis efter det är klart. Därför blir det nog foton. Ni får nöja er med det.

Imorgon möter jag min bästis för lunch och då ska han få dra vinnaren (ja, han måste förstås också hållas gömd för han gör sig skyldig till koppleri. GO FIGURE). Han är mest glad att få mat medan jag framförallt kommer skrika av förväntan och vara allmänt outhärdlig. Tur att han är van.

Vill du själv hålla i ett lotteri/vad ska jag göra framöver?

Jag är ganska övertygad om att jag kommer göra om detta lilla upptåg. En stor del av nöjet har faktiskt varit att höra hur roligt andra tycker att det är.

 • En fördel jag har är att jag är expert på sexhandel och att trassla in mig i relativt komplexa regler och ett sådant här projekt kräver båda för att man ska palla/lyckas utan att råka ut för en gigantisk shitstorm. ”Cover your ass” är mitt främsta råd om du vill göra ett försök (men kopiera inte min snurriga text för 1, jag blir sur och 2, den är skriven på adrenalinfylla).
 • Sidan för framtida lotterier kommer alltså få en rejäl overhaul.
 • Inför nästa omgång kommer jag ändra hur man identifierar lotterna. Förvånansvärt många använder ”123” när jag bett om ett tresiffrigt nummer som var tänkt att vara hyfsat individuellt. Därför kommer jag, när man mailar om intresse, istället tilldela dem ett femsiffrigt nummer de måste skriva i meddelandet.
 • Jag tittar också på andra sätt att köpa lotter som är minst lika anonymt.
 • Varför inte fler priser?
 • Det ultimata vore en kväll som jag själv organiserar där vinnaren bara behöver dyka upp. Den ekonomiska risken är dock ett aber jag måste reda ut innan det kan bli verklighet.

Nu då?

Imorgon kan ni se hur dragningen går på Twitter och det hamnar förstås även här på bloggen i sinom tid.

Träffen med vinnaren inkluderar att någon väldigt anonym, icke-sexuell bild kommer tas. Inte för att det är ett egentligt bevis på att det faktiskt blev av men wtf ska jag göra.

Mer om mina tokigheter och sensuella detaljer kommer naturligtvis i boken, och om ni glömt det så kommer ingen köpa sällskap av mig efter den släppts så köp den, annars hamnar jag på gatan. Ingen press.

En reaktion på ”Sexlotteriet i detalj – innan dragning och träff med vinnaren

 1. Hej Lisa,
  Jag bara applåderar dig igen för detta kreativa initiativ. Dessutom oddset på detta lotteri är ju så mycket mer fördelaktigt än de flesta lotterier 🙂
  Ser fram emot fortsättning!
  P

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.