Mitt 2019 – framgång, bakslag och oändlig kärlek

Det här blir som en slags retroaktiv State of the L för året som gått.

Jobbmässigt så har jag haft de bästa kunderna någonsin detta år. Jag har varit på opera, trevliga middagar, pratat om heltokiga saker, haft spännande sex och framförallt umgåtts med intressanta människor.

Bokkontraktet blev även klart, men det ska jag inte tjata om för ni fattar ju redan hur sanslöst häftigt det är.

Jag har insett och accepterat att jag är förälskad. Vi har varit i Edinburgh, Aberdeen, Marbella, Belfast, Dublin, Prag, Berlin, Sveriges oslagbara skärgård, Toscana, bilat från Maine till Florida och möts igen för att avsluta året i en stuga i en by i västra England. Sista natten spenderar vi i Chelsea för någon överraskning, vad det var får jag återkomma om!

Under året lyckades jag både gå med i, och ur, en organisation. Skrev om det i höstas och nu när lite tid förflutet så känner jag att det var rätt beslut. Känns fritt. Bra.

Videon med Arg blatte talar var nog det tokigaste, förutom bokkontraktet kanske. Skrivit en del om det så ska inte bli långrandig, men låt oss summera det med att jag insett att mina främsta vapen är att sprida glädje och kunskap. Att folk kan vara väldigt elaka för att de sitter bakom en skärm, och byggde en enormt nyttig resistans mot taskiga kommentarer. Läs gärna hela tråden som följer nedan tweet.

Min Twitter har apropå det blivit något av ett dagligt nöje (oftast). Hittat massvis av trevligt folk där, lärt mig en hel del och både funnit och tappat tron på mänskligheten i omgångar. Någon i min närhet tyckte jag la för stor vikt vid det varpå jag svarade ”när nackdelarna överväger fördelarna så slutar jag” och det mottot gäller för övrigt inte bara Twitter.

Ja, så var det tre rundor lotterier också. Två vinnare har fortfarande priser att ”hämta ut” men på grund av lite logistikproblem kommer vi ta det i januari. Det har varit fantastiskt roligt och med bra respons. Skampatrullen gav sig på detta (valde detta av allt annat jag skrivit/gjort…?) men det gick inte så bra.

Projektet om hur partierna ser på sexköpslagen inleddes. Det har nu gått exakt en månad sedan frågorna skickades in och de flesta har inte svarat. Endast V, L och KLP har återkommit. Varför ens ha kontaktuppgifter om man inte svarar väljarna?

Ni som är lite överdrivet inbitna fans 😉 vet säkert redan att jag nu reser bort och därmed kanske blogg och Twitter blir något tomt. Därför vill jag, om det händer, eller om jag har så jävla avgrundstråkigt att ni istället blir spammade, tacka er alla för ett fantastiskt år.

Utan mina fina kunder hade jag varit i en heeeelt annan sits. Förutom att ni gjort att jag kunde prova på mitt underbetalda drömjobb i somras utan att behöva sälja mitt hus, hållt mig flytande finansiellt i övrigt, tillåtit mig att byta karriär från en som jag mådde dåligt av, pluggat, vågat satsa på skrivandet och gett mig otroliga möten: har ni också byggt på min förståelse och uppskattning för andra människor.

Ni andra; kollegor, kommentatorer, mailare, Twitterfolk, vänner: ni förtjänar ett stort tack för allt stöd, hopp, vänskap och humor ni bringat.

Den uppskattning och kärlek jag upplevt under 2019 från er där ute som känner mig som Lisa eller Lavina har aldrig varit större. Det har sporrat mig att orka kämpa vidare i min opinionsbildning mot sexköpslagen och för sexarbetares rättigheter. Jag kommer aldrig sluta kämpa för mina och mina kollegors rättigheter, och möjligheten för vuxna människor att ha sex i samtycke, och utan er feedback hade jag nog gett upp för länge sedan.

Så, med det vill jag tacka alla som lyssnat, läst, interagerat eller träffats under året.

All min kärlek till er och ha en fantastisk jul och nyår ❤️❤️❤️

2 reaktioner på ”Mitt 2019 – framgång, bakslag och oändlig kärlek

 1. En riktigt god jul till dig och GH! Hoppas ni får varandra på riktigt till slut. Jag sökte mig till dig för en enkel lösning på min kärlekstörst. Jag sökte en hora men fann en fascinerande, smart, rolig kvinna med helt andra perspektiv på världen än de konventionella. En Pippi Långstrump. Ibland undrar jag om du är den normala och världen som är konstig.

  Det kan låta konstigt men vårt påbörjade novellprojekt har skänkt mig så enormt mycket glädje och varit en stor tröst när jag varit deprimerad på grund av mina livsval. Tack så mycket för att jag fått en liten inblick i din spännande värld. Fortsätt våga vara den du är!

  Gillad av 1 person

 2. Tack själv!

  Du är en av de intressantaste personer som internet låtit mig hitta.
  Det är alltid kul och lärorikt att läsa vad du skriver, både här och på twitter.

  Så att följa dig gör helt klart min tillvaro lite roligare och jag hoppas att jag lyckas ge tillbaks något.

  Ha goa helger och fortsatt vara den du är även 2020 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.