Varför jag inte gör halvtimmar

De flesta sexsäljare erbjuder halvtimmesträffar, och vissa dessutom snabbisar på 10-15min. Då jag är ett stort fan av ”gör vad fan du vill” så är detta inte menat att racka ned på deras beslut att göra så, men för att förklara varför detta inte passar mig. Och så kanske jag kan hänvisa till inlägget när ett utvald grupp snubbar inte nöjer sig med svaret ”jag gillar det inte” när de vill ses 30min.

För det första handlar det om att investerad tid på förberedelser oftast är exakt samma oavsett om träffen är 30min eller fyra timmar. Säkerhetskoll, utseende och restid är ganska statiska sysslor. Jag får alltså mindre betalt för lika mycket ”innan-dejt-jobb”. Kapitalism, liksom.

Jag har också lite svårt att direkt hoppa i säng med en främling, i de fall det är en ny bekantskap. Det handlar om trygghet och att få en stunds umgänge för att jag ska kunna slappna av helt. Då kan vi båda läsa av varandra lite och för mig handlar det också om att få dig bekväm inför annalkande äventyr. Jag får chansen att notera kroppsspråk och signaler. Vi ska inte heller sticka under stol med att man bygger upp en viss sexuell spänning när man får iaktta och lyssna på varandra.

Sist men inte minst så tycker jag att själva tidsaspekten av mitt jobb är lite klurig. Å ena sidan måste jag hålla på tid kontra betalning för att inte bli utnyttjad, men ofta känns det lite surt att möten har en tidsgräns. Därför har korta möten (jag har aldrig erbjudit mindre än en timme) varit bland de sämre. Inte på grund av personen, utan tidspressen.

Vi kan koka ned det ganska snabbt: om jag hade erbjudit halvtimmar hade jag haft fler kunder. Men hade träffarna blivit bra om jag inte mår bra? Och hade jag orkat fortsätta om jag inte mår bra?

Oavsett vad en sexarbetare har för riktlinjer så är min uppmaning att följa dem, eller kontakta en annan, som passar dina önskemål. När en människa pressas till saker som i förlängningen, alltså kanske inte just för DIN förfrågan men långsiktigt, så mår den dåligt. De sexarbetare som har mindre valfrihet kan gå med på saker de inte vill och hur tror ni det påverkar i längden?

Så var en sjysst medmänniska. Respektera varandras gränser och fråga inte efter det som explicit undanbeds.

Med det sagt har jag nu börjat slipa på en ny service. Ni kommer hitta den på min hemsida senast imorgon, komplett med andra, mer unika tjänster jag erbjuder. KUL!

En reaktion på ”Varför jag inte gör halvtimmar

 1. Hej.

  En smula OT, men jag undrar om du har några tankar på sexrobotar och den eventuella framtida konkurrens dessa kan utgöra.

  En ”bordell” med robotar vore ju inte olaglig i Sverige, och det har uppmärksammats både i Spanien och i USA att robot-bordeller kan försvåra situationen för sexarbetare. Det jag sett av feministisk respons har varit kluven: å ena sidan bra att kvinnor slipper förslavas som sexobjekt (du vet ju hur de brukar resonera kring ämnet) å andra sidan dåligt att kvinnors kapital som åtråvärda (tillfälliga) sexpartners devalveras av robotar. En smula komiskt när man jämför med hur feminister hyllat penisattrapper som en självklar fri- och rättighet i drygt femtio år.

  Forbes, som inte är vilken publikation som helst, hade 2017 en artikel om det. Länken blev lång och konstig, så du får gå in på Forbes.com och söka på ”sex-dolls-brothel-opens-in-spain-and-many-predict-sex-robots-tourism-soon-to-follow” (artikelns namn) om du vill läsa.

  Nyheter Idag har en om protester i Las Vegas mot en nyöppnad robot-bordell:

  [https://nyheteridag.se/sexarbetare-larmar-sexrobotar-hotar-att-ta-vara-jobb/]

  Föga förvånande kräver svenska elitfeminister förbud (ha man bara ett verktyg så…):

  [https://www.expressen.se/debatt/lagstifta-mot-de-skadliga-sexrobotarna/]

  Du som är sakkunnig inom fältet sexarbete kanske har tankar, synpunkter eller insikter som behöver lyftas i debatten?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

Kommentarer är stängda.