Nu till det som inte är okej på Youtube…

Karantäninlägg. Det vill säga ett utkast som snoozat gud vet hur länge som jag inte kunde avsluta på ett vettigt sätt.

Just det här inlägget skulle haft en massa andra kommentarer men minns att jag tröttnade någonstans mitt i. Det där kommentarsfältet var faktiskt väldigt, väldigt jobbigt att läsa under en period. En vän sa till mig, när jag fått publiceringsdatum av EABT, att inte läsa kommentarerna. Vad hände? Jag: F5 F5 F5 F5 F5….

Att höra att jag inte förtjänar kärlek och att jag borde dö var definitivt ett helt gäng nivåer över det hat jag fått tidigare. Men allt jag ville se var någon som skrev ”åh, intressant, fick lite nya infallsvinklar i ämnet”. De fanns förstås också, och de vägde liksom upp för alla som tyckte de kunde döma mig och hela mitt liv utifrån en 20 minuter lång video. Jag ska dock inte hymla med att de elaka raderna ändå sårade mig, men efter ungefär en vecka var jag nästan immun. I förlängningen är jag glad över erfarenheten av att få sådant här från anonyma dårar på nätet. Som en del av er vet så anser jag att även dåliga erfarenheter kan vara nyttiga, och nu när ett år gått kan jag säkert säga att jag räknar denna dit.

Ni som inte sett intervjun så finns den här.

__________________________________

Av olika anledningar höll jag inne med den attityd you all know and love i kommentarsfältet till videon. Det behöver jag inte göra här, utan ska nu säga exakt vad jag egentligen tycker och även belysa de kommentarer och svar som jag anser läsvärda.

De fina kommentarerna får ni själva leta upp, de har jag förstås redan sugit åt mig.

Ett ord jag spontant blivit allergisk mot är ”uppmuntran”. Att mitt syfte skulle vara att uppmana andra att ge sig in i sexarbete är ohederligt och ren dynga. Jag tyckte personligen att jag gjorde det rätt tydligt, men som några sagt om saken: ”people are idiots” samt ”some people have selective hearing”. Kommer inte älta detta mer. Ni får tro vad ni vill.

Här är några goda exempel på Captain Obvious; som uppenbarligen är butthurt över att människor vill tjäna pengar:

Som hon sa själv, enda anledningen att hon säljer sex och inte har ett hederligt yrke är på grund av pengar, å grund av hennes egen girighet samt lathet. Är väl det som gör detta yrket extra smutsigt och varför folk ser ner på dem så mycket. Att de är beredda att gå så långt som att sälja sina egna kroppar bara för sin girighets skull. För i Sverige är det inte som att dem svälter eller inte har något annat alternativ till jobb, det har dem. Men de väljer ändå att sälja just sex på grund av sin kärlek till pengar. Så det handlar inte om att jag nödvändigtvis inte tycker att dem ska få göra vad dem vill, klart dem får. Men däremot måste de ju inse att folk inte kommer ha en positiv bild av dem när de har den typen av personlighet att de är villiga att göra något sånt enbart för sin egen girighets skull. Det säger mycket om dem som personer och det är ingenting att respektera. På samma sätt som man inte har respekt för en drug dealer till exempel.

Jag tror att de flesta som har ett jobb gör det på grund av ”sin egen girighets skull”. Få har nämligen lyxen att kunna jobba enbart för skojs skull. Behöver jag egentligen säga mer?

Det här var en rimlig kommentar som jag också besvarade:

Jag respekterar hennes åsikt. Om detta är hur hon vill leva sitt liv så får hon det. Ja jag tycker det finns konsekvenser som tjejer bör vara medvetna om, för att lägga ut bilder på sig själv, eller göra porr, eller bara ligga med folk för pengar.. – det har konsekvenser. Även om hon för stunden bara har kul, så kommer det hon gjort aldrig försvinna. Även om hon förändras i framtiden och vill ha familj, vill ha barn, så kommer allt från rykten till bilder till videos finnas därute för hennes barn och framtida make att hitta. Jag snackar inte om konsekvenser för att skuldbelägga henne, jag bara tror helt ärligt att detta arbetet är väldigt riskfyllt. Hon borde tänka på sånt här för sin egen skull. Hon säger sexarbete är bättre än engångsligg på krogen, och det kanske det är. Men jag tycker att både gratis engångsligg och betalda engångsligg är lika dåligt, i alla fall jämfört med sex i relationer. Jag skulle inte kunnat vara med någon som henne personligen, och det är inget hat. Och jag hoppas ni respekterar mina preferenser också. Jag skulle helt enkelt inte klara av att alla kan gå in på internet och se min flickvän ha sex på varenda sätt som går. Det skulle göra det mindre speciellt för mig att göra det, samt skapa avundsjuka. När folk säger att tjejers kroppar förlorar värde om de ligger runt för mycket, så tror jag att de egentligen menar att sex blir mindre speciellt både för de tjejerna och deras framtida kille.  Så länge bara en del tjejer gör sånt här med sitt liv så är det okej. Men om alla tjejer började bete sig såhär så tror jag att samhället skulle kollapsa. För hon erkände själv att hon gör det hon gör utav* lathet och snabba pengar, samt sin egen njutning. Ett samhälle där alla lever så skulle kollapsa. Fråga Jordan Petersson som du var och såg… Fan, jag skulle inte ens vilja leva om alla tjejer var som henne. Men det är som sagt bara min personliga preferens.

Jag hade velat länka till bloggen här då jag faktiskt skrivit om just konsekvenstänk. Eftersom det inte var lämpligt på Youtube gör jag det här för er som är intresserade: Säljarguiden: ska/borde du sälja sex.

En reaktion på ”Nu till det som inte är okej på Youtube…

  1. ”åh, intressant, fick lite nya infallsvinklar i ämnet”, jupp. Har för mig att jag uttryckte något sådant efter EABT:s video.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.