Varför säljer inte alla sex?

Karantäninlägg. Det vill säga ett utkast som snoozat gud vet hur länge som jag inte kunde avsluta på ett vettigt sätt. Det är ju avslutningarna som är svårast för mig. Men men. Skiten kan väl lika gärna gå ut med en DISCLAIMER: detta är enbart för att eventuellt roa några som har aptråkigt hemma. Döm mig alltså inte så hårt. Tack på förhand.

__________________________________

Det här inlägget ger en, för vissa obekväm, insikt i min hjärna – vilken GÅVA, va?

Jag ska motvilligt erkänna att jag, när jag ser kvinnor säga att deras ekonomi är dålig under en tidsbestämd period, undrar varför de ”inte bara säljer sex ett par gånger”. Jag använder citationstecken för jag försöker vara känslig, medan jag innerst inne har lite svårt att förstå varför man inte ”bara gör det”. Återigen citationstecken som säkert inte hjälper min poäng eller bringar någon slags förståelse, men what the hell.

Jag kanske har gjort det så enkelt för mig själv: när jag ville byta yrke och plugga så löste jag mina finanser med sexarbete. När jag tog ett sjukt lågavlönat jobb inom mitt nya drömyrke byggde jag en buffert inför det med hjälp av sexarbete. Många av mina val de senaste åren har enbart varit möjliga på grund av sexarbete. Allt för att kunna behålla mitt hem som är baserat på en relativt hög inkomst, som inte mitt drömjobb ännu kan försörja.

Det kanske är löjligt av mig att tro att det är enkelt, men jag tänker (helt ärligt!) att det kan väl inte vara så svårt att slå på charmen och förföra en snubbe? Många tjejer ligger med främlingar så varför inte ta betalt ett par gånger?
Det är väl egentligen lätt för att jag inte hatar mig själv för att jag säljer sex, på grund av stenhårda rutiner. Så jag ska nog bara hålla käften.

Nu menar jag inte, som vanligt, att glorifiera sexarbete, men jag tänker faktiskt såhär emellanåt. Någon hade kommenterat min Youtubevideo med att mitt uttryck fantasiförmåga egentligen innebär dissociation. Det vill jag förstås inte att någon ska syssla med; jag gör det inte.

Hursom. Glöm allt ni precis läst.