Pandemin skapar ett annat virus: FULLSTÄNDIG JÄVLA IDIOTI

Hej och välkomna till min blogg nya och gamla läsare. Ni som hängt med har sett hur inläggen blir när jag är upphetsad på något vis. Idag är jag sur och då brukar ni läsa mer. Vad är ert problem? Är inte mina noga genomtänkta och korrlästa texter bättre? Vildar, är ni.

Så vad händer då, när sexarbetare i många länder stängs inne, klubbar slår igen dörrarna och kunderna stannar hemma? Jo, då tittar mänsklighetens finest fram och ser sin chans.

Har ni hört om olika scams som florerar? Nu kan tydligen essentiella oljor både vaccinera mot, och bota, coronasmitta. På ett liknande manér ser snubbar sin möjlighet att ÄNTLIGEN kunna ha råd att ligga med en hora. Jag har hört några charmiga varianter och vill dela dem; för detta är avskrapet jag och många andra sexarbetare vill undvika.

Vad sägs om herrn som skriver att han ”är beredd att betala vanligt pris men då ska analt och sprut i ansiktet ingå” eller han som vill ha sex utan kondom ”för du har väl inte så många som vill köpa dig?”

”Vi kan ses hos dig, du har väl ändå inga besök nu 😉” fast sexsäljaren tydligt undanbett incalls. Han som tycker att det är rimligt att sätta en ”fast taxa” långt under säljarens vanliga arvode för då ”är han trogen genom krisen”.

Jag tror inte att ni behöver mina kommentarer på ovanstående. Det är bara några exempel som jag svängde ihop från ett litet antal kontakter under EN DAG. Jag skulle gärna slippa göra detta till en följetong.

Argumenten jag ser är att branschen är som andra och man måste räkna med nedgångar; och därmed acceptera vissa förändringar. Ja, på vissa sätt är det så. Jag tänker att man exempelvis kan testa nya sätt, som vissa restauranger, exempelvis Speceriet som börjat med helgkassar. Att man diversifierar sitt utbud, alltså. Men ingen går väl för fan till en restaurang (take-away eller ej) och säger ”hörru lilla gumman… du kan väl slänga in en extra oxfilé eller dra av 200 på priset för ni har väl ändå så få kunder…?”

Så nä. Ni kan dra åt helvete. Och får jag veta att någon av mina kunder försökt detta, eller anser det rimligt, så kan ni läsa ovan: dra åt helvete.

Slut på rant. Ta hand om er, och varandra. Var inte sviniga. Och glad påsk!

En reaktion på ”Pandemin skapar ett annat virus: FULLSTÄNDIG JÄVLA IDIOTI

  1. Faktum är att jag läste härom veckan om en restaurang som just fått ”corona-prutning” eller vad vi nu skall kalla det. Dvs ett gäng som skulle ut och stöd-äta passade på att just pruta, med hänvisningen typ att ” Restaurang A gav oss 25% rabatt, men vi gillar ju er bättre så kan ni matcha det?”
    Stödäta och rabatt borde inte gå att få ihop i samma övning – men det är väl bara att konstatera att den siste idioten är antagligen inte född ännu.
    Trist att du skall råka ut för dem dock och på det sättet.
    I mitt svenssonjobb så får jag min beskärda del också, men det är så tamt att det snarare är underhållande.

    Gilla

Kommentarer är stängda.