Best of min inkorg

För ett tag sedan hade jag en serie där jag kommenterade roliga annonser, och har också publicerat komiska mail jag fått. En favorit var snubben som undrade om jag ”ville ha ett skott i råttan” och inkluderade en bild på en pistol. Ah, minnen.

I samma anda tänkte jag lägga upp lite meddelanden och mail jag fått på sistone. Anonymt förstås, för jag är snäll mot nästan alla, även de som kanske inte alltid förtjänar det.

Vi börjar med ett FÅTAL av de som tror att jag har vetskap om precis allt som gäller sexarbete och gladeligen delar med mig till just dem. Förutom att det tar tid så måste man någonstans se att jag redan är förjävla frikostig med gratis och ofta detaljerad information på bloggen, Twitter och forum. Man kanske också kunde anstränga sig lite och förstå att jag varken vill eller har tid att agera välgörenhet åt varenda kotte som ställer dumma (inte alltid) frågor.

Hej Lisa

jag är så jävla kåt just nu och undrar vart kan man köpa sex här i Norrbotten ?💦👅

Hej

Är du kåt ??

Tja

Känner du till någon vacker hora i Borås

??

..

Vilka sidor är seriösa? Hur vet man om en tjej är sugen på riktigt? Om du fattar

GOOGLE. Seriöst.

Jag har också fått nöjet att ta del av detta stjärnskott:

Han bad mig alltså räkna ut kostnaden för resan innan han berättade var han befann sig 🤦‍♀️

En kille tyckte att jag skulle skicka bilder på mig i trosor, så han kunde välja ett par att köpa. Haha. Inte alls genomskinligt. Men höjdpunkten var ändå detta:

en annan fråga… eftersom jag som sagt är lite feg när det kommer till att ses irl eftersom det fortfarande är olagligt, vad tror du om byta bilder och videos på snapchat då? Du behöver inte göra nögot om du inte vill men du kanske tänder på att få videos och bilder? 🙂

Ja, jag tycker verkligen det är jättekul att titta på random snubbars kukar på Snapchat. För bristen på kuk är ju sannerligen ett problem.

Jag förväntar mig faktiskt inte att alla ska förstå hur deras önskemål ska tas emot men denna undrar jag hur han tänkte:

Tänkte överraska min älskarinna med en timme på clarion hotell.

Han fortsätter med att han vill ”hyra” mig för en eventuell trekant, beroende på hur långt de ”vågar gå”. Att man inte ser hur fruktansvärt obekvämt det hela skulle vara för mig om kvinnan, som alltså skulle bli överraskad, blir fly förbannad/ledsen/you name it. Och då har jag ändå bortsett från det faktum att det står klart och tydligt på min hemsida att jag inte har sex med tjejer. MÄNNISKOR ALLTSÅ.

Den här herren ställde säkert tio frågor, alla i VARSITT mail, om små, små detaljer kring mina bilder. Den sista fick mig att tröttna rätt rejält:

Oki, ser ut som taget på hotellrum….:)?

🤦‍♀️

Män som försöker skryta på olika sätt gör mig inte bara matt utan också misstänksam. Vilka brister i ens person försöker man väga upp genom att försöka locka med stor kuk, dyra bilar och fina adresser? Eller för den delen, vara rakt på sak och helt resolut slänga iväg en bild på en sedelbunt?

En taktik som återkommer med jämna mellanrum är män som försöker skriva runt själva huvudsaken för att det inte ska kunna användas som bevis på att de köpt sex.

Vissa väljer att bara nämna massage, exempelvis. Men man kan ju också be om sex och sedan säga att man inte köpt sex. Okej?

Vill att du lär mig sexskolan hur man får tjejer att njuta. Då är allt lugnt. Inte att jag köp sex. Okej?

Okej! Vi säger så.

Jag har länge varit väldigt tydlig med att jag aldrig har analsex med någon jag träffar för första gången. Om ni inte kan visualisera hur extremt jävla övertydlig jag är med detta så kan ni få hard evidence:

”För att känna mig helt avslappnad med att du vet vad du gör har jag valt att inte erbjuda det på första träffen.” /direktsaxat från min hemsida

Lämnar det några tvivel? Eller står det mellan raderna att vissa speciella enhörningshanar får dispans?

är så att jag är ganska förtjust i analsex. Har en hel del erfarenhet och är inte alls stor, är väldigt lugn och tålamodig, och har full förståelse att om vi skulle gå med på att prova så behöver det inte fullföljas ifall kemin inte finns där.

Eftersom jag skriver från mobilen och därmed fått copy/paste-kramp, och ska upp svintidigt för att ladda ett batteri (japp!) så får ni ett sista guldkorn. Han är ändå i en klass för sig.

Jag har en kanske konstig förfrågan. Det är så att jag mest av allt skulle vilja ha ett riktigt, sunt, kärleksfullt förhållande (och så småningom en egen familj) med en kvinna som är eskort och trivs med det. Med andra ord skulle jag vilja gå på en dejt med dig, helt utan sex och sådant. Bara en ”vanlig” dejt för att se om vi klickar. Vad tycker du om det?

Jag tänkte, för jag har inte alltid sinnena fulla med bruk, att han kanske helt enkelt ville träffa en sexarbetare av ren fascination. Inte att han faktiskt menade att VI skulle bli ett eventuellt par. Så jag svarade trevligt och gjorde det tydligt att mitt vanliga arvode gäller.

Hej igen,

Vad kostar det att gå på ”normal” dejt med dig?

Han fick veta mitt arvode.

Tack, men nej tack. Skulle aldrig betala för en kvinna. Ha det fint!

Jag: 🤨🧐😳🤔😮🤭

Kommentera gärna om ni uppskattade detta så jag vet om det var värt copy/paste-krampen och om jag ska gräva mer i dessa dimhöljda gömmor som är min mail och Twitter DMs.

3 reaktioner på ”Best of min inkorg

 1. Jag tyckte den som bad dig räkna ut reskostnaden utan att tala om vart du skulle var roligast 😅 Men du måste ju ha visst överseende med att det kanske var så att herren ifråga hade tankarna på annat håll. Då är det lätt hänt att man förbiser sådana banaliteter 😉🤣

  Gillad av 1 person

 2. Fasen, har aldrig skrattat så mycket!
  Vilka stjärnor det finns 😂
  Tack för att du delar, tack för din fantastiska blogg finaste Lisa!

  Gillad av 1 person

 3. Hej.

  Mer, definitivt mer. Dina anekdoter och aesoper är obetalbara; varken glitter och glamour eller socialrealistiskt snyft utan en lakonisk humor som passar ämnet perfekt.

  Och dessa arma män och deras kukbilder. Jag skrattar så jag gråter – snacka om att reducera sig själv. Freuds julafton, milt uttryckt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.