Septembers bloggpodd!

SJUKT bra frågor även denna gång! Tack alla som bidrog.

I detta avsnitt pratar jag om hur stigmat påverkar min förmåga att tro att jag förtjänar att bli normalt bemött och hur ett oväntat tillskott av marknadsföring främst gjorde mig sur.

Podden har gjorts möjlig genom min fina community på Patreon. Vill ni hålla månadspodden, bloggen och mig vid liv (och försörja min ohälsosamma besatthet av äppelmust, samtidigt som ni får ännu mer intimt och regelbundet content); stötta mig. Tack alla patrons ❤️

Frågorna från er var verkligen mixade; allt från anonymitet, politik, media, min kontakt med Hanif Bali, gratissex, favoritkunder och hur gränser överskrids när pengar är inblandade. Enjoy!

Länken som nämns i podden, angående att inte tänja på gränser i covid-19s spår, hittar ni här.

För information om hur DU kan bidra, klicka här!

En reaktion på ”Septembers bloggpodd!

  1. Hej Lisa! Jag har en allmän fundering, jag känner några poliser i mitt privatliv och när dom berättar om eskorter som dom träffar i sin yrkesutövning, så säger dom att ca 95-97% gör det frivilligt och att dom är självständiga. Men när jag läser vad Simon häggström skriver så är nästan alla tjejer tvingade! Det känns som Simon är en aktivist och faktiskt ljuger. Vad säger du? Din erfarenheter om fri vilja. Stämmer det vad mina vänner säger! Mvh/karl.

    Gilla

Kommentarer är stängda.