Jul hela december đŸ„°

Julkalendrar som barn var antingen choklad som man Ät upp alla pÄ en gÄng, eller en frÄn SVT varav halva handlade om ett radioprogram man aldrig lyssnade pÄ. SÄ nÀr den trevliga Isabelle pÄ Sinamatic skickade deras julkalender till mig fick jag omvÀrdera alla mina barnsliga associationer: det hÀr Àr vuxet.

Eftersom större delen av nöjet med en julkalender Ă€r att bli överraskad kommer jag inte avslöja allt som gömmer sig bakom luckorna, utan har istĂ€llet valt ut nĂ„gra av prylarna att berĂ€tta om. Ni ser tre av dem i översta bilden, och för att retas med er i klassisk manĂ©r fĂ„r ni fantisera fritt om vad de Ă€r…

I en av dessa fina lÄdor fanns en vÀrmande massageolja som doftar julig Àppelpaj vilket en herre hÀromdagen fick inmasserad i armar och lÄr för att lindra trÀningsvÀrken frÄn helvetet. Jag misstÀnker att hans fÄniga leende inte bara berodde pÄ att jag lyckades fÄ olja i hÄret och sÄg ut som en svettig tvÀttbjörn med mascaran rinnande, för oljan var riktigt, riktigt bra.

En annan charmant bekantskap, som framgĂ„ngsrikt debuterade i veckan, var en ”mini masturbator” – en smidig sexleksak för mĂ€n i form av ett Ă€gg. Jag frĂ„gade pĂ„ min Discord om mĂ€nnen dĂ€r brukar anvĂ€nda leksaker, och om inte, varför? En av Ă„sikterna, som fick stort medhĂ„ll, var att det blir kladdigt och omstĂ€ndigt. DĂ„ Ă€r denna typ perfekt – du vĂ€nder enkelt ut och in pĂ„ den, tvĂ€ttar av och lĂ„ter torka. SILKESLEN. BĂ€ttre Ă€n Tenga Egg, som jag tidigare testat. Min manliga testkanin gav fem tummar upp (tips: om man leker med den som par kan utövaren med fördel krĂ€va att mottagaren ser en i ögonen nĂ€r han kommer – Herre. Gud.)

Sist men inte minst fick jag en riktig blockbuster: Womanizer! Ni har sett mig tjata om detta mÀrke i evighet och Àven denna variant lÀmnar knappast nÄgon kvinna otillfredsstÀlld. Jag vet tjejer som aldrig lyckats komma utveckla en blommande orgasmkultur (Àr det ett ord? Nu Àr det det).

Sammanfattat innehÄller kalendern en sjukt bra blandning som passar alla. Bra kvalitet, kul variation och med en liten beskrivning för varje produkt. Det hÀr lÀr kunna roa mig minst Äret ut.

Överraska din partner med en slags gemensam julkalender genom att titta in hos Sinamatic, eller titta pĂ„ produkter relaterade till de jag nĂ€mnt!

De var ocksĂ„ sĂ„ vĂ€nliga att fixa en önskelista till mig – jag lĂ€gger till roliga saker jag vill ha och du kan helt anonymt be Sinamatic skicka dem till mig. Skriv bara ”skickas till Lisas Lappar” i meddelanderutan i kassan sĂ„ ordnar Sinamatic det. Eller varför inte skaffa en egen önskelista? Har du konto kan du klicka pĂ„ ”lĂ€gg till i önskelista” vid produkten och skicka ut lĂ€nken till listan till slĂ€kten sĂ„ det blir en riktigt intressant jul 😇

Ett annat stort plus till Sinamatic var deras enormt snabba leverans, trevliga kundtjÀnst och enkla navigering pÄ hemsidan.

Tack till Isabelle och Sinamatic för ett fantastiskt roligt samarbete ❀