Om

Hej där. Jag heter Lisa och skriver om sex.
friend
Innehar även titlar som:
Grundare och författare av Omfattande Sexuell Forskning™
Självutnämnd expert.
Tankebrottsling.
#afuckinggoodtime

Ja, jag är sexsäljare, ifall det rådde några tvivel. Hora, prostituerad, kurtesan, glädjeflicka, betaldam, eskort. ”Whatever you want it to be, daddy.”

Jag har försökt beskriva min blogg mer ingående men insett att listan över innehåll skulle bestå av fler tecken än antalet badrumsartiklar jag packar för en weekendresa. Använd kategorierna.

Grunden ligger i att jag skriver om sex: rått, oblygt och ingående.

Kraven ligger också hos du som läser. Om det väcker känslor; antingen innehållet i sig eller mig som person: bra! Då har jag lyckats.

Att beskriva mig själv är ännu svårare. Även det ligger i betraktarens öga. En del tycker att jag är tragisk, behöver ”räddas”, är fördömande eller uppmuntrar till förkastligt leverne. Andra anser mig intressant, dramatisk, sexig (ord ÄR sexiga) eller rolig.
Påhopp får ni gärna knyckla ihop och stoppa upp i röven oavsett format.

Förutom sjuttioelva andra intressen så bryr jag mig om sexarbetare. Hjälper gärna både säljare och köpare och vill minska stigmat som omger dem. Jag vill slippa kalla mig Lisa och istället kunna öppet debattera ämnet. Det jag främst kan erbjuda i dessa ämnen är Säljarguiden och Köparguiden.

Jag är en rastlös själ. Den som tar med dig på hisnande äventyr tills jag (eller möjligtvis du) tröttnar. Ingen BFF4lyfe eller framtida perfekt fru. Det är roligt som fan men stundtals turbulent. Det märks i mina inlägg, framförallt de under taggarna privatliv och sex.

Mänskliga möten och sex passar jävligt bra ihop. Attraktion är en naturkraft utan motstycke. På gott och ont låter jag den styra ”lagom” mycket vilket inte sällan leder till trubbel.

Avslutningsvis så skriver jag om precis vad jag vill. Det här är Lisas historia och vill ni sitta på åskådarbänken är ni välkomna. Min blogg avjuts bäst med en öl.