Dejta mig

Nej, det är inte billigt. Ja, jag tenderar att göra herrarna nöjda. Glöm inte en ordentlig beskrivning av dig själv och varför du tror att vi skulle ha #afuckinggoodtime. Fåniga eller otrevliga förfrågningar publiceras glatt i bloggen till mina läsares stora nöje.

Läs mer under bilderna.

file(1)

IMG_2045

 

 

 

 

 

 

 

En flickvänsupplevelse du sent ska glömma.

— Om mig —

Internationell eskort med snart åtta års erfarenhet men born and raised i Sverige.

Erfaren men selektiv. Charmig, intelligent, lyhörd, diskret. ”You can take me anywhere” i motsats till ett populärt uttryck.

***English speaking gentlemen: I speak perfect English so if you google translate my ad and I’m right up your alley; please feel free to contact me. ***

Vältränad men inte petite. Välsvarvade ben, blond, bruna bambiögon, fylliga läppar. Helt naturlig. Alltså inget silikon, botox, läppinjektioner, fejknaglar eller hårförlängningar. En girl next door, kan man säga.
Mina beundrare tvistar om jag är vacker, söt, snygg eller alla tre.

Jag erbjuder ett par timmars humor och ett jävligt bra ligg.

— Om dig —

Du är förstås väldigt trevlig och diskret. Du vet att en gentleman bjuder på en komplimang, ett glas vin och låter mig charma dig innan glaset är tomt.

— Vad jag erbjuder & arvoden —

Under vår träff kysser vi självklart varandra. Något annat vore konstigt. Oralsex utan kondom är min grej, men att annat sker med kondom behöver jag nog inte nämna. Analsex är fantastiskt men för att vi båda ska känna oss bekväma vill jag att vi endast provar det när vi har bekantat oss med varandra.
Duktig på deepthroat.

Gissa vad? Jag har god erfarenhet av vissa genrer inom BDSM och framförallt rollspel så om du har några sådana fantasier; dela dem gärna. Det kan innebära ett pristillägg; fråga så ger jag dig förslag. Kom ihåg att jag är förnuftig och inte gör allt för tokiga grejer på vår första träff.

— Vår träff —

Hör gärna av dig om vad du vill att vår träff ska innehålla. Inkludera även vart du vill ses.
Endast outcalls, med möjlighet till incalls när vi känner varandra lite bättre.

6000 för ~två timmar; perfekt för att hinna lära känna varandra lite och ge mig större möjlighet att utforska dig ordentligt. Jag stirrar mig inte blind på tiden eftersom ett avslappnat möte är trevligare för oss båda.
Vi ses även ses en timme för 4000.
Normalt tillkommer 2000 per efterföljande timme, för längre möten kan arvode diskuteras.

— Kontakt —

Du mår mig enklast på:
lisaias08@gmail.com. Jag är en fena på att svara snabbt på seriösa förfrågningar så ditt meddelande kommer inte hamna obesvarat i en djup avgrund.

Skype går också bra men jag vill gärna att du initierar kontakten med att berätta om dig själv. Sök på samma email som ovan.

Efter en simpel emailkontakt får du mitt nummer så vi får talas vid på telefon.

Du kan även fylla i kontaktformuläret: