Lisas rådgivning

Sexarbetare, människoälskare, opinionsbildare, företagare och numer även sex-, relations- och livscoach.

Vill du få dina beslut ifrågasatta och utmanade?

I en session med mig får du berätta om dina känslor, tankar och handlingar. Jag kommer sedan att utmana dem; möjligtvis till en provocerande nivå. Det är så vi når riktig förändring.

Du kan möta mig på en lugn, diskret plats där det enda du behöver ta med dig är viljan att jobba med dig själv. Förutom att utforska vad, varför och hur, så kommer vi också gemensamt komma överens om övningar som kan ta dig framåt.

Jag träffar dig som exempelvis upplever:

  • Problem att träffa kvinnor, eller att etablera långvarig kontakt.
  • Sexuella bekymmer; oavsett variant.
  • Psykisk ohälsa som lett till sociala hinder.
  • Svårigheter med social samvaro.
  • ”Fast” i mönster du vill bryta.

Läs gärna igenom hela sidan innan du tar kontakt, så du kan vara säker på att jag kan hjälpa dig!

Vem är jag?

Hej! Jag kallas Lisa och har arbetat med människor hela mitt liv. Som tonåring sysslade jag med politik och mänskliga rättigheter och började därefter en framgångsrik karriär inom mjukvaruutveckling, med den mänskliga relationen och reaktionen till det jag designade som huvudsakliga arbetsområde. Efter att ha blivit uppsagd på grund av arbetsbrist kom sexarbetet in i bilden och trots andra välbetalda jobb har det alltid ”följt med”. Kanske för att jag älskar det?

2015 gick jag in i väggen och låg i sängen och tittade upp i taket i två månader. Jag fick en såkallad crash course i svensk psykiatrisk vård och är oerhört tacksam att jag inte behövde spendera mer tid i den cirkusen än jag gjorde. Med familj, vänner och bekanta med olika former av ”issues” och min egen resa har jag skrivit och talat mycket om psykisk ohälsa.

Steget till att erbjuda rådgivning är inte så stort om man följt mig ett tag: jag älskar människor och i min roll som sexarbetare har jag mött ofantligt många personer som ibland bara behövt prata ut. Oavsett deras bekymmer har jag alltid velat göra mer, och nu hoppas jag kunna göra just det.

Jag är väl insatt i sociala problem, diagnoser och annat som kan ställa till det för fina människor som bara vill kunna umgås med andra utan rädslan att klanta sig.

Hur en session kan se ut

Vi börjar alltid med att du får berätta om dig själv och vad du upplever krånglar. Räkna med att jag ställer följdfrågor, för att verkligen lista ut bakgrunden.

Beroende på vad du beskriver kan ”behandlingen” anpassas; alltid med ditt medgivande.

Vissa element kan innebära fysisk aktivitet för att träna. Vi diskuterar alltid detta innan.

Praktisk info

Plats

Vi möts på mitt kontor, som är en diskret lägenhet i centrala Stockholm där vi kan tala fritt utan att bli störda.

Kostnad

2000kr per timme, oavsett kön. 2500kr per timme för par.

Alla första möten är på en timme, för andra överenskommelser kontakta mig.

Betalning

Du ersätter mig enkelt kontant, via banköverföring eller Revolut, till en början. Jag hoppas kunna erbjuda andra betalsätt längre fram. Du betalar alltid i början av vår session (vid banköverföring i god tid innan).

Kontakt

När du mailar mig får du gärna inkludera en kort presentation av dig själv samt vad du vill bearbeta. Inkludera även när du vill ses (jag kommer främst finnas tillgänglig dagtid på kontoret). Använd mailadressen på sajten så jag vet vad det gäller.

Det finstilta

Är detta lagligt?

Ja, rådgivning är fullständigt lagligt då jag inte erbjuder sexuell kontakt under våra möten. Jag förstår att min bakgrund som sexarbetare gör att man undrar, men det har enbart varit en enorm resurs i detta åtagande. Jag deklarerar även alla mina inkomster, och utgifter relaterade till mitt företag.

Är du legitimerad?

Jag är inte legitimerad terapeut eller psykolog. Däremot är min tystnadsplikt stark som betong; jag är van att hålla hårt i andras hemligheter.

Har vi sex?

Jag måste inkludera denna fråga och är väldigt tydlig med svaret: det kommer aldrig ske någon form av sex under våra möten.