Podcast

Varje månad släpper jag ett avsnitt av min podcast här på bloggen. Det är mina patrons som gjort detta möjligt, så överväg gärna att stötta mig på Patreon. Där hittar ni även poddar jag publicerar oftare, och framförallt med mer intimt och vågat innehåll. Stort tack till mitt fantastiska community ❤️

Lyssna!

Alla poddar på bloggen publiceras i egna inlägg, med inbäddade Soundcloud-filer. Följ denna kategori för att hitta dem.

Poddar på Patreon finns här. Klicka på taggen ”podcast” (men läs texterna också, du kommer inte ångra dig!)

Ställ frågor!

Jag pratar om aktuella händelser inom sexbranschen och tillhörande politik, men framförallt svarar jag på frågor från er läsare och lyssnare. Det blir helt enkelt roligare och mer personligt när det känns som att jag interagerar med er, även om jag oftast kommer föra en monolog. Vill du bidra med frågor? Hör av dig:
Email (hej@lisaslappar.com)
Twitter privatmeddelande
Kontaktformulär
Vill du att jag ger dig en shout out, tex ditt användarnamn på Twitter eller liknande, så nämn det i ditt meddelande. Skriver du inget om det så förblir du fullständigt anonym.

Jag tar också gladeligen emot förslag på ämnen att ta upp.

Gästa podden!

Jag skulle också vilja bjuda in gäster som känner att de har något att säga om sexbranschen, sexarbete, sexköp, sex överlag, relationer eller något annat som jag ofta rör vid. Eller om du har en helt annan idé på ett ämne du vill prata om med mig, säg till, jag är inte vrång.

Det vore otroligt roligt att diskutera med någon som försvarar sexköpslagen eller på annat sätt finner sexarbete bedrövligt (för jag vill inte bara få medhåll!) Även sexköpare (aktiva eller föredetta) som vill dela sin historia. Berätta lite om er själva och vad ni vill säga/tala om via hej@lisaslappar.com